Hvor bor koalaer?

Koala er videnskabeligt kendt som Phascolarctos cinereus og er en af ​​270 arter, der hører til pungdyrsfamilien, hvoraf 200 skønnes at bo i Australien og 70 i Amerika.

Dette dyr har en længde på 76 centimeter og hanner kan veje 14 kilo. Dog har nogle mindre prøver en vægt, der ligger mellem 6 og 8 kilo.

Hvis du vil vide mere om disse små og elskende pungdyr, afslører vi i denne Animal Expert-artikel, hvor koalaer bor .

Koala distribution

Hvis vi udelukker de koalaer, der lever i fangenskab eller zoologiske kerner, finder vi ud af, at den samlede og frie befolkning af koalaer, der er omkring 80.000 eksemplarer, er i Australien, hvor denne pungdyr er blevet et emblem for nationen.

Vi finder dem hovedsageligt i South Australia, New South Wales, Queensland og Victoria, selvom den gradvise ødelæggelse af deres naturlige levesteder har forårsaget små ændringer i deres distribution, hvilket ikke kan være vigtigt, fordi koalaen ikke har kapacitet til at rejse lange afstande.

I Spanien er der 3 eksemplarer i Madrid-zoologiske have, to mænd, Zoar og Bergero og en kvinde, Caloundra.

Koala-habitat

Koalas levested er af stor betydning for denne art, da bestanden af ​​koalaer kun kan udvides, hvis der findes et passende habitat, som skal opfylde som et hovedkrav med tilstedeværelsen af ​​eukalyptustræer, da dens blade hovedsageligt udgør Koala foder.

Tilstedeværelsen af ​​eukalyptustræer er naturligvis betinget af andre faktorer, såsom jordunderlaget og hyppigheden af ​​nedbør.

Koalaen er et arborealt dyr, hvilket betyder, at den lever i træer, hvor den sov cirka 20 timer om dagen, endnu mere end doven bjørn. Koalaen forlader kun træet for at foretage små forskydninger, da han ikke føler sig godt tilpas på jorden, hvorpå han går katte.

De er fremragende klatrere og svinger for at flytte fra en gren til en anden. Da klimaet i Australiens skove ændrer sig meget, vil koalaen i løbet af dagen kunne besætte flere steder i forskellige træer, enten på jagt efter sol eller skygge samt beskytte sig mod vind og kulde.

Den truede koala

I 1994 blev det bestemt, at kun de befolkninger, der beboede New South Wales og South Australia, var i alvorlig fare for udryddelse, fordi de er så knappe, som de er truet, men denne situation er blevet værre og betragtes nu også som truet. Queensland befolkning.

Desværre dør cirka 4.000 koalaer på hænderne på mænd hvert år, da ødelæggelsen af ​​deres levesteder også har øget tilstedeværelsen af ​​disse små pungdyr i byområder.

Selvom koalaen er et let dyr at holde i fangenskab, er intet mere egnet, der kan leve i dets naturlige livsmiljø og på en helt fri måde, hvilket medfører stigende vanskeligheder, hvorfor det at være opmærksom på dens situation er vigtigt at stoppe Ødelæggelsen af ​​denne art.

Hvis du vil læse flere artikler, der ligner Where Koalas bor, anbefaler vi, at du går ind i vores nysgerrighedssektion af dyreverdenen.

Anbefalet

BARF-diæt til hunde - Ingredienser, mængder og 5 opskrifter
2019
Navne på hunde på baskisk
2019
Hvordan laver bier honning?
2019